NyomtatásSpeciális kötött rúnák - Egyszerű kötött rúnák

Egyszerű kötött rúnák | Izlandi mágikus jelek | Aegishjalmur

Egyszerű kötött rúnának nevezhető az, ami 2 vagy több rúna kombinációjából született. Ezek a leggyakoribbak és számunkra legkönnyebben értelmezhetőek. A tapasztaltabbak létre is hozhatnak akár egy egyedit.

Jel Név/Leírás
bind

A kreativitás rúnája
Perthro rejtélyét egyesíti a a Nyírfa szent rúnájával, Berkanával és a Hold ciklusának a rúnájával, Ingwazzal, új életet, új kezdetet, új utat létrehozva ezzel.

bind

Az egészség rúnája
Az egészséges testnek és léleknek a folyamatos energiaáramlásra van szüksége, amit Sowilo képvisel. Ha kombináljuk Kenazzal és Ingwazzal, elérjük, hogy a negatív energiákat és a betegséget eltaszíthassuk magunktól.

bind

A szerelem rúnája
A szeretetteljes kapcsolatok megőrzésére Gebo és Wunjo erőteljes energiái lehetnek segítségünkre.

bind

A szerencse rúnája
A kedvező eredményeket hozó Jera és a sikerérzetet, energiát sugárzó Wunjo és Sowilo kombinációja.

bind

A béke és a boldogság rúnája
Harmónia az élettel, amit Wunjo és Berkana együttese segíti elő, Kenaz pedig segít megszüntetni a negatív energiákat, valamint boldogságot visz otthonodba.

bind

A védelem rúnája
Algiz keze elhárítja a téged érő kedvezőtlen hatásokat, míg Sowiloval a kötött rúna használójának belső erőt nyújt.

bind

A siker rúnája
Az öröm rúnáját, Wunjot és a növekedést elősegítő Berkanát egyesítő kötött rúna.

bind

A biztonságos utazás rúnája
Az utazók talizmánja, amely Thor istennek tulajdonítható. Amikor Algizzal egyesül a védelem érdekében, igen erős kötött rúna keletkezik, így megteremtve a biztonságos utazást.

bind

A jólét rúnája
A jólét sok formát ölthet, lehet érzelmi, lelki vagy pénzügyi. Ezenek Fehu az alapja. Az igazi jólét nagylelkűség útján valósul meg, ami az érzéki, lelki és pénzügyi formákban található. Geboval kombinálva megadja az egyensúlyt, hogy elérd ezt a megfoghatatlan célt.