Kapcsolat

Rólam

Arcus Arckhebohn

Arcus Arckhebohn

Alapító, weboldal üzemeltető

A skandinav-mitologia.hu weboldal üzemeltetője, a hozzákapcsolódó facebook oldal szerkesztője vagyok. A skandináv mitológiával körülbelül 2008-ban kezdtem el foglalkozni. Mivel magyarul nagyon kevés tartalom volt elérhető, így úgy gondoltam, hogy létrehozok egy weboldalt, ahova megpróbálom összegyűjteni a mitológiáról és a rúnákról szóló leírásokat.

Így alakult meg 2008-ban az első weboldal, amely a kezdetekben még nagyon kevés és vegyes tartalommal üzemelt. Hat év elteltével, 2014-ben hivatalosan is megnyitotta kapuit a skandinav-mitologia.hu, amely a rákövetkező 1-2 évben számtalan tartalommal gazdagodott. 2019-től a honlap egy új motort kapott, amelynek köszönhetően egy teljes átalakuláson ment (és továbbra is megy) keresztül.

Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem az érdeklődökkel a mitológiával kapcsolatos leírásokat.

Kapcsolat felvétele

8 + 5 =

Rúnajóslás igénylése

A rúnákkal közel olyan rég foglalkozom mint magával a skandináv mitológiával. Ha úgy gondolod, hogy szükséged lenne a rúnák útmutatására akkor a képre kattintva eljuthatsz a Fiverr oldalamra, ahol igényelhetsz egyszerűbb vagy összetettebb jóslást is.

Az ebből befolyó összeg teljes mértékben az oldal fenntartására és fejlesztésére irányul!

Hívj meg egy kávéra! 🙂

A skandinav-mitologia.hu weboldal első változata több mint 10 éve jött létre, és ahogy az évek előrehaladtak egyre több és minőségibb tartalommal bővült.

Néhány évvel ezelőtt már saját tárhelyet és domain nevet kapott az oldal, aminek köszönhetően egyre többekhez eljutnak az északi mitológiával kapcsolatos ismeretek. A weboldalon található leírások mindig is ingyenesek lesznek, azonban azok akik szeretnék támogatni és segíteni fedezni a weboldal fentartási költségeit, valamint támogatnák a tartalom fejlesztését és bővülését azok meghívhatnak egy jelképes kávéra 🙂